Nicklas Bäckström.Foto: All Over Press

Brynäs internmatch – där lagen kryddas med NHL-spelare – har blivit tradition i Gävle. Igår hade cirka 6 000 personer sökt sig till Gavlerinken för att se bland annat Nicklas Bäckström och Jacob Silfverberg i aktion.

Det har blivit en tradition för Gävleborna att på försäsongen bevittna matchen mellan ”svarta och vita” i Gavlerinken. Matchen vanns av laget med vita tröjor (9-6) och det var Jacob Silfverberg som showade mest när han satte två mål samt spelade fram till två övriga.

DE VAR MATCHENS BEHÅLLNING

Enligt Hockeypuls så var kedjan med Calle Järnkrok, Jakob Silfverberg och Anton Rödin matchens behållning.

Även Nicklas Bäckström fanns på isen och den regerande Stanley Cup-mästaren satte en straff samt ett spelmål under matchen.
— Kul att se så mycket folk här. Det är därför vi är här, sa Bäckström till Hockeypuls.