Brock BoeserFoto: All Over Press

De sista tvivlen är undanröjda. Brock Boeser är tillbaka på isen, efter sin skräckskada i mars.

I mars blev han liggande på isen efter att ha drabbats av en ryggskada i samband med en tackling under en match mot New York Islanders. Sen var säsongen över för Brock Boesers del. Utmaningen har i stället legat i att få honom redo till den säsong som nu kommer.

Och det kommer han vara. Boeser har spelat lite uppvärmningsmatcher i Minnesota under sommaren och känner inte av några men efter den otäcka skadan.
– Det har varit långa månader, så det känns väldigt bra att vara tillbaka där ute. Jag känner att jag spelar mitt spel igen. Det har varit en bra sommar sen de gav mig klartecken, säger han enligt nhl.com.

Boeser gjorde 55 poäng på 63 matcher och slutade tvåa i årets rookie-omröstningen, endast slagen av Matt Barzal. Nu hoppas han Vancouver kan ta steg framåt efter en tung fjolårssäsong, då de var 22 poäng från slutspel.
– Det är spännande. Vi unga killar är laddade för att dra igång säsongen och se vad vi kan göra. Vi tar det år för år, och förhoppningsvis kan vi ta tillbaka laget till där de en gång var.