Efter turerna – nu ska landslagsbacken ha ny klubbadress klar

  • Publicerat 6 september, 2018
  • Skrivet av Peter Ekholm
  • 0 Kommentarer
Jonas Ahnelöv.Foto: Bildbyrån/Simon Hastegård

Jonas Ahnelöv är klar för Rögle i SHL.  Idag avslöjar Helsingborgs Dagblad att ett avtal är i hamn.

Jonas Ahnelövs framtid har varit ett hett diskussionsämne under en längre tid. Först var Rögle aktuellt, sedan inte. S söndags var HockeyNews först med att avslöja att parterna tagit upp förhandlingarna igen, och idag kunde alltså HD.se avslöja att affären ska vara klar.

Jonas Ahnelöv har de tre senaste säsongerna representerat KHL-klubben Avangard Omsk. Under säsongen som gick spelade 30-åringen 17 landskamper däribland tre i OS-turneringen i Pyeongchang. Ahnelöv har sedan tidigare också tre säsonger och över 300 matcher i SHL med Frölunda och Modo.

Rögle har ännu inte bekräftat uppgifterna.


Igår 19:30

"Tänt en dröm som i alla tider känts fullkomligt orealistisk"

Solen gassar och hockeysäsongen är ännu en lång bit bort. Men redan nu nämns Rögle som ett av de intressantare lagen på det berömda papperet inför nästa säsong. Vi tog hjälp av Helsingborgs Dagblads sportchef Daniel Rooth för att disseke

3 juni, 2019

EKHOLM: 14 spelare som kan slå igenom kommande SHL-säsong

Under den gångna säsongen blev Emil Bemström SHL:s största utropstecken. Med sina 23 mål vann han SHL:s skytteliga och kammade även in priser som Årets Rookie och årets junior i SHL. Bemström kom till Djurgården från Leksand och fick os

14 maj, 2019

SAMMANSTÄLLNING: Så har ditt SHL-lag värvat

Silly season är i full blomning och ibland kan det vara svårt att hålla koll på allting som händer. Nedan följer en sammanställning av samtliga spelare som kommit in och lämnat din SHL-klubb. Spelare vars kontrakt gått ut och klubben inte

13 maj, 2019

Såg ut att lämna - nu uppges lagkaptenen förlänga

Tidigare under våren sades det att Craig Schira var färdig med SHL-spel. Nu uppger Helsingborgs Dagblad att lagkaptenen stannar. Både schweiziska klubbar och KHL-klubbar har visat intresse för Rögles lagkapten Craig Schira. Men nu ser han ut

13 maj, 2019

Rögles drag: Värvar två 18-åringar

Rögle breddar truppen och plockar in två 18-åriga forwards. Moras Adam Edström och Färjestads Wilson Johansson är klara. -  Adam och Wilson är två mycket intressanta spelare som vi ser fram emot att jobba med och hjälpa i deras utveckling