Lindsay Sparks.Foto: Imago Sport

Tidigare idag presenterade Björklöven prestigevärvningen Kevin Goumas. Nu fortsätter Umeåklubben att rusta inför Hockeyallsvenskan då man enligt uppgifter till Mr. Madhawk ska ha gjort klart med den kanadensiska forwarden Lindsay Sparks.

Sparks, 28, spenderade förra säsongen i ECHL-klubben Atlanta Gladiators där han noterades för 57 poäng på 56 matcher. 28-åringen spelade också fem matcher med Bostons farmarlag Providence Bruins i AHL den gångna säsongen.

Enligt uppgifter till Mr. Madhawk kommer Sparks förmodligen presenteras av Björklöven inom kort.

LÄS MER: Bekräftat: Stjärnan klar för Björklöven

Sparks har spenderat större delen av sin karriär i olika ECHL-klubbar, men har också provat på spel i Europa då han representerade årets CHL-överraskning Bolzano säsongen 2016/17.