• Publicerat 19 september, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
John Norman jublar med lagkamraterna.Foto: Toni Hekkala

Hattrick senast – nytt mål idag. Jokerits John Norman är KHL:s hetaste spelare just nu.

Jokerit har varit fullständigt fenomenala i säsongsupptakten och har tagit 15 av 16 möjliga poäng på de åtta inledande matcherna. I förrgår vann laget med 8-0 mot Traktor Tjeljabinsk, vilket var lagets största seger någonsin i KHL, och då var John Norman den stora segerorganisatören. Efter att inte ha gjort en enda poäng under de inledande sex matcherna slog svensken då till med ett hattrick och adderade dessutom två assistpoäng. Idag slog han till igen.

När Jokerit vann mot storklubben Metallurg Magnitogorsk sköt John Norman 1-1-målet, sju minuter in på matchen. Det markerade alltså hans fjärde mål och sjätte poäng på 48 timmar. Ett par helt okej dygn, med andra ord.

LÖÖVS FÖRSTA MÅL

Efter att Växjöbekantingen Geoff Platt gjort både 2-1 och 3-1 slog sen en annan svensk till. Viktor Lööv gjorde då sitt första mål i KHL, efter att tidigare ha gjort två assist på sju matcher.

Jokerit vann med 5-2.