• Publicerat 19 september, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Mark Stone uppges vara akutell för Boston.Foto: Bildbyrån

Är det här nästa spelare att lämna Ottawa? Mark Stone uppges vilja lämna klubben.
– Han är frustrerad, säger Louis Jean på TVA Sports.

När Ottawa förra säsongen trejdade till sig Matt Duchene var det för att bygga ett slutspelslag. Inte ens ett år senare är klubben i fritt fall. Den dåvarande assisterande general managern Randy Lee har anklagats för sexuella trakasserier, Mike Hoffmans flickvän uppges ha hotat och hatat på Erik Karlsson och dennes fru Melinda, både Hoffman och Karlsson har sedan dess trejdats bort – och fansen har hotat med bojkott. Det är ett axplock av det som hänt i Ottawa den senaste tiden.

Nu kan ännu en stjärna vara på glid från klubben. Mark Stone ska, enligt kanadensiska TVA Sports, inte längre vilja spela för Senators.
– Jag fick höra att Mark Stone inte vill vara kvar. Han vill inte spela för Ottawa. Han är frustrerad eftersom han ser i vilken riktning klubben går, och att laget inte kan behålla sina bästa spelare, säger kanalens reporter Louis Jean.

NY KAPTEN?

Jean lägger dock in en brasklapp och menar att Stone är trolig att bli klubbens nästa lagkapten. Det skulle kanske kunna få 26-åringen på andra tankar.

Mark Stone skrev tidigare under sommaren på ett ettårskontrakt värt drygt sju miljoner dollar. Han gjorde den senaste säsongen 62 poäng, vilket han var bäst i laget på tillsammans med Erik Karlsson.