• Publicerat 20 september, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Foto: USA TODAY Network / IBL Bildbyrå / Bildbyrån

Oskar Lindblom gör allt han kan för att ta en plats i Philadelphia från start. I natt noterade han 2+1 i mötet med New York Rangers – och gav Henrik Lundqvist en mardrömsstart på säsongen.

Oskar Lindblom slog till med ett hattrick under en av matcherna på rookielägret för ett par veckor sedan. I natt blev det nästan lika bra när Philadelphia tog sig an New York Rangers i en träningsmatch.

22-åringen, som gjorde 2+4 på de 22 NHL-matcher han fick spela redan förra säsongen, hade nämligen en stormatch när självaste Henrik Lundqvist stod i motståndarnas kasse. Redan efter 2:10 hade svensken spräckt målnollan i matchen. Fem minuter senare hade Lindblom en passningspoäng på Corban Knights 2-0. Och som om inte det vore nog hann den tidigare Brynässtjärnan även sätta dit 3-1 innan den första perioden var över. En dominant insats av Oskar Lindblom. En insats som också gav honom utnämningen som matchens första stjärna.

Henrik Lundqvists försäsongsdebut blev mardrömsllk. Han släppte in fem puckar innan han blev utbytt efter halva matchen.