• Publicerat 20 september, 2018
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Max Domi sänkte Aaron EkbladFoto: Youtube

Max Domis fulsmäll på Aaron Ekblad renderar i en avstängning. Men Montréal Canadiens nyförvärv missar inga riktiga NHL-matcher.

Max Domis första insats i nya hemmaarenan Bell Centre slutade inte riktigt som han hade tänkt sig. I träningsmatchen mot Florida Panthers fick han match penalty efter att ha delat ut en fulsmäll på backstjärnan Aaron Ekblad. Detta en knapp minut in i tredje perioden.

På torsdagskvällen kom NHL:s dom mot Domi. Den 23-årige forwarden stängs av resten av försäsongen, men kommer inte att missa några verkliga NHL-matcher. Han är spelklar till Canadiens premiär mot Toronto Maple Leafs den 3 oktober.

Max Domi värvades till Montréal Canadiens från Arizona Coyotes i somras. I utbyte fick Coyotes centern Alex Gelchenyuk.

LÄS ÄVEN: Montréal Canadiens – skadeskjutet och nere för räkning