• Publicerat 24 september, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
LIVEPODD. Den 5 oktober bjuder Jonatan Lindquist, Linus Hugosson och Uffe Bodin in till livepodcast på O'Learys Avenyn i Göteborg.Foto: Henrik Sjöberg

I somras höll NHL-timmen en uppskattad livepodcast i Stockholm som en slutpunkt på säsongen. Nu är det dags igen. Fredagen den 5 oktober spelar man in en ny livepodd inför NHL-premiären i Göteborg – och DU är inbjuden!

29 juni satte NHL-timmen punkt för säsongen 2017/18 med en livepodcast på O’Learys Norrtull i Stockholm. Runt 300 personer på plats deltog och bjöds på underhållning som finns förevigad i avsnitt nummer i avsnitt 216 av podcasten.

Nu är det dags igen!
I samband med NHL-premiären i Göteborg nästa vecka kör NHL-timmen en ny livepodd. Närmare bestämt dagen innan mötet mellan New Jersey Devils och Edmonton Oilers, den 5 oktober.

Klockan 19.00 kör man i gång på O’Learys Avenyn.

Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist bjuder på en helkväll i hockeynörderiets tecken. Käka en saftig burgare, drick något gott och lyssna till experttrions uppsnack. Dessutom utlovas skönt mingel med NHL-timmens profiler. Det blir en kväll i världsklass!

Praktisk info:
Begränsat antal platser – så först till kvarn gäller vid bokningar! Skynda!
Bordsbokning sker via telefon 031-730 49 00 eller på mejl avenyn@olearys.se. Ange ”NHL-timmen” vid bokning! 
Observera att matkrav gäller vid bordsbokning.

Väl mött!

LYSSNA PÅ DE SENASTE AVSNITTEN AV NHL-TIMMEN HÄR!