171124 Leksands fans under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och Leksand den 24 november 2017 i Stockholm. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118 …
SHL

Leksandsfansens markering: ”SHL pratar hellre med PR-byrån än med fansen”

ANNONS

Det kokar och bubblar i Hockeysverige för stunden. I kvällens match mot Västervik i Tegera Arena så höll Leksands fans upp en syrlig banderoll i riktning mot SHL.

Fans runtom i Hockeysverige har protesterat mot SHL:s förslag att införa licenskrav på även de klubbar som kvalar upp mot högstaligan. Fans runtom har protesterat genom banderoller och ramsor. Under tisdagen så avslöjade Expressen att SHL nu skickat ut ett internt brev till medlemsklubbarna där det bland annat stod att läsa att budskap på banderoller skulle granskas den kommande veckan.

SUPPORTERGRUPPEN SVARAR

Nu svarar Leksands supportergrupp Superstars på det hela genom att under kvällens match mot Västervik hålla upp två banderoller där det stod: ”Okontrollerad banderoll” och ”SHL pratar hellre med PR-byrån än med fansen”.

I en tweet från supportergruppen med medföljande bild stod också att läsa:
”Hej @SHLse För att göra det enkelt för er säkerhetsavdelning vid åsiktsregistreringen kommer här en bild på våra banderoller vid dagens match!”

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games