Conny Strömberg.Foto: Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Den sista oktober går Conny Strömbergs korttidskontrakt med Arboga ut. Efter det siktar den 43-åriga profilen på spel i Hockeyallsvenskan.
– Jag kör på här för att komma i form och sedan hoppas jag få något erbjudande från allsvenskan i november, säger Strömberg till Hockeypuls.

Conny Strömberg har inlett säsongen med spel i Hockeyettan med sin tidigare klubb IFK Arboga. Där har 43-åringen producerat nio poäng (ett mål och åtta assist) under de inledande sex matcherna. Vid månadsskiftet går korttidskontraktet med Arboga ut – och då hoppas Strömberg ta klivet upp i seriesystemet.
– Det är planen, för det gick bra förra säsongen. Jag tycker något lag borde bli intresserad, säger Strömberg till Hockeypuls.

SUPPORTRAR SKICKAR MEDDELANDEN

Förra säsongen noterades Strömberg för tio poäng på 23 matcher för Västervik i Hockeyallsvenskan. 43-åringen säger att det inte finns något lag som hört av sig ännu, men tror att möjligheten till spel i landets näst högsta liga inte är en orimlig målsättning.
– Går det dåligt för lag brukar det vara supportrar som hör av sig och skickar meddelande på Facebook. De skriver att de vill ha dit mig och att jag ska komma tillbaka för att det inte finns några spelare som kan göra poäng, säger Strömberg till Hockeypuls.

Och även om det inte skulle bli något allsvenskt kontrakt den här säsongen ser inte Strömberg slutet på karriären – sina 43 år till trots.
– Så länge jag tycker det är kul och kroppen håller kan jag inte säga att jag ska lägga av. Det är så fruktansvärt kul fortfarande, framför allt i powerplay när jag får hålla i pucken och spela mitt gamla spel. Där har jag fortfarande mycket att ge, säger Strömberg.

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!