Daniel WidingFoto: Bildbyrån

Daniel Widings återkomst till Djurgården blev inte lyckad. Nu återvänder han till bekanta jaktmarker. På sin hemsida bekräftar nämligen SHL-konkurrenten Rögle att de värvat veteranen.

Djurgården har fått tillbaka Jonathan Davidsson och har enligt hockeysverige.se’s uppgifter även fått klart med en återkomst av Axel Jonsson-Fjällby. Daniel Widing, som inte fått speciellt mycket speltid ens innan det, har därmed fått allt svårare att ta plats i laget.

LÄS ÄVEN: AVSLÖJAR – Fansens favorit återvänder till Djurgården

Nu lämnar han därför laget. Daniel Widing är klar för en ny sväng i Rögle, klubben han spelade 68 matcher för 2016 till 2018. Han har skrivit på ett korttidskontrakt med klubben, för att ersätta skadade Matt Anderson.
–  Vi är mycket glada över att Daniel återvänder till vår klubb omedelbart. Han tillför erfarenhet och energi, är i bra form och känner till gruppen väl. Jag ser fram emot att ha honom i vår laguppställning direkt, säger Rögles sportchef Chris Abbott.

TABELLJUMBO

Så sent som igår spelade Widing i CHL för Djurgården. Det blev sju matcher i SHL och fem i CHL för klubben, med ett mål som resultat. I Rögle blev det 13+10 på de 68 framträdanden han gjorde.

Rögle ligger sist i SHL med en poäng på sex matcher.