Victor Olofsson. - här i Sabres dressFoto: Charles LeClaire-USA TODAY Sports IBL

Ifjol vräkte Victor Olofsson in 27 mål i grundserien för Frölunda. I natt gjorde han sitt första på nordamerikansk is när hans Rochester besegrade Syracuse med 6-3. Dessutom gjorde Lawrence Pilut två poäng.

De tog ingen plats i Buffalos NHL-lag. Men i farmarlaget levererar svensktrion Lawrence Pilut, Victor Olofsson och Alexander Nylander. Inatt var det de två förstnämnda som stod i huvudrollen.

Olofsson gjorde ett mål, två assist och utsågs till en av matchens tre stjärnor. Lawrence Pilut svarade för ett mål och en assist och är nu uppe i fyra poäng på tre matcher. Med det leder han faktiskt lagets interna poängliga som den back han är.

Alexander Nylander spelade fram till ett mål och har nu tre assist i säsongsinledningen.