Almen Bibic låg orörlig efter smällen.Foto: C More

Otäcka scener utspelade sig i början av matchen mellan Linköping och Timrå. Almen Bibic låg totalt utslagen efter en tackling.

Det var en tackling, nästan en krock, mellan Almen Bibic och Patrik Blomberg, som gjorde att LHC-backen föll handlöst ned på isen. Där blev backbjässen liggande under flera minuter och fick sedan vård av sjukvårdspersonal.

Bibic började sedan röra på ena armen och visade att han åtminstone hade rörlighet. Han fick sedan en nackkrage och läkarna agerade oerhört varsamt och försiktigt innan de, tillsammans med en trio övriga LHC-spelare, lyfte upp honom på en bår, och rullade ut honom på isen till publikens och de övriga spelarnas applåder.

Matchen var avbruten under många minuter.

Det finns förstås inga rapporter på hur läget nu är med Almen Bibic.