Aaron Palushaj lämnade gårdagens match mot Rögle.Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Örebro föll i gårdagens bortamatch mot Rögle med 0–2. Som lök på laxen tvingades lagets stjärnforward Aaron Palushaj utgå med en befarad hjärnskakning. Nu ger amerikanen sin syn på smällen.
– Det såg lite fult ut på reprisen, man förväntar sig inte ett knä i huvudet i det läget, säger Palushaj till Nerikes Allehanda.

LÄS ÄVEN: Tungt besked kring Örebros stjärna: ”Verkar vara en hjärnskakning”

Det var halvvägs in i mittperioden i gårdagens möte med Rögle som Aaron Palushaj i en situation först tacklades och sedan fick Alen Bibics knä i huvudet. Den 29-årige utgick efter smällen och nu berättar han själv om hur han upplevde situationen.
– Det var en armbågstackling, och när jag var på väg nedåt fick jag ett knä i huvudet. Det såg lite fult ut på reprisen, man förväntar sig inte ett knä i huvudet i det läget, säger Palushaj till Nerikes Allehanda.

”TAR DET TAG FÖR DAG”

Palushaj själv vet inte hur länge han tvingas till vila.
– Det var en försiktighetsåtgärd att jag klev av, det är inte alls säkert att det handlar om en hjärnskakning. Vi tar det dag för dag och gör en ny utvärdering i morgon, säger Palushaj till NA.

Igår berättade Örebrotränaren Niklas Sundblad för Hockeypuls dock att det förmodligen rör sig om en hjärnskakning i Palushajs fall.