Almen Bibic rullas ut efter den otäcka smällen.Foto: Bildbyrån

Almen Bibic blev liggande på isen länge i gårdagens match mot Timrå efter en olycklig smäll från Patrik Blomberg. I ett inlägg på Twitter delar Bibic en bild på ett meddelande han mottagit från Blomberg, där Timråforwarden bland annat skriver att det absolut inte var hans avsikt att skada Bibic.
– Det ger min fulla respekt, skriver Bibic på Twitter.

LÄS ÄVEN: Backen ger lugnande besked – efter skräckskadan

Det var under den första perioden i gårdagens möte mellan Linköping och Timrå som olyckan var framme. Efter en närkamp med Patrik Blomberg föll Almen Bibic handlöst till isen och blev liggande orörlig under flera minuter.

BLOMBERG: ”ABSOLUT INTE MIN ÅSIKT”

Bibic rullades ut på bår, men lade under kvällen ut en bild på sin Instagram där han förklarade att efter omständigheterna mådde bra.

Idag publicerar Linköpingsbacken en bild på sitt Twitterkonto. Där går det att läsa att Blomberg kontaktat honom för att skicka en tanke och samtidigt säga att det absolut inte var hans avsikt att skada. Bibic kommenterar bilden med att skriva ”Patrick Blomberg tar sin tid att skicka ett sms trots att han inte gjort något fel. Det ger min fulla respekt”.

Bibic ådrog sig en hjärnskakning i samband med smällen.