• Publicerat 26 oktober, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

Den 26 oktober lanseras nya CCM RIBCOR TRIGGER 3D-klubban. 

I dag lanserar CCM sin nya Ribcor Trigger 3D-klubba. Med sin unika geometri tillåter den snabbare ladd-tid och en effektivare energiöverföring i skottet. Låg kick-point i kombination med lättvikt och den nya ASCENT blad 3 skjuter Sidney Crosby snabbare än någon kunnat ana.

I en tävling ger vi er läsare möjligheten att vinna CCM Ribcor Trigger 3D-klubban. Allt ni behöver göra för att delta är att svara på frågorna i formuläret längre ned på sajten.

Tävlingen pågår till måndagen den 5 november.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv.

RIBCOR TRIGGER 3D

Det är inte konstigt att Ribcor-klubborna ökar i popularitet, eftersom de hela tiden försöker förbättra den snabba realeasen. CCM Ribcor Trigger 3D är inget undantag eftersom den senaste modellen har förbättrats. Den har fortfarande sin snabba release, eftersom övergångsområdets unika utformning har blivit modifierad för en mer effektiv energiöverföring. Den har också den nya gjutningstekniken X-Flow för bättre täthet, som när den kombineras med Sigmatex erbjuder en produkt som är oöverträffad och som har fantastisk hållbarhet.

SNABBARE RELEASE

Den unika konstruktionen skapar en mjukare taper och en optimal vertikal flex. Klubban har också förbättrats tack vare sin förstärkta flexzon i övre delen av skaftet. Resultatet är ett skaft för lätt laddning och snabb release. 

NY DESIGN POP MATRIX-TEKNOLOGI

Förändringen till den unika Ribcor-konstruktionen har modifierats till att erbjuda en mer effektiv och smidig energiöverföring för att maximera flexen och snabbheten på realeasen. 

NYA X-FLOW TEKNOLOGI

Den nya avancerade X-Flow-gjutningstekniken erbjuder bättre kvalitet och fasthet genom hela skaftet. Överskott av harts och håligheter avlägsnas under gjutning, vilket förbättrar hållbarheten och minskar klubbans totala vikt.

 CREATE NEW GOALS

SID CREATE NEW GOALS med nya CCM Ribcor Trigger 3D stick med sin unika geometry vilken tillåter snabbare laddtid och en effektivare energiöverföring i skottet. Låg kick point i kombination med lättvikt och den nya ASCENT blad 3 skjuter SID snabbare än någon kunnat ana.

Testa CCM:s klubbrekommenderare  – och hitta klubban som passr dig bäst:
https://ccmhockey.com/sv/stickfitter

För mer information:

http://www.ccmhockey.com

https://www.youtube.com/user/ccmsports

https://www.facebook.com/CCMHockey

@ccmhockey

#RibcorTrigger3D

#CreateNewGoals