Kevin Goumas.Foto: Ronnie Rönnkvist

Nej, det vill sig inte för Kevin Goumas. Nu dumpas den tidigare allsvenska storstjärnan av Björklöven.

Kevin Goumas var en storstjärna när Mora tog klivet upp i SHL. Efter att inte ha spelat hockey alls förra säsongen, på grund av skadeproblem, återvände han till Mora i höstas på tryoutkontrakt. Han fick inget permanent kontrakt och hamnade då i Björklöven.

Men efter bara åtta matcher i ”Löven” dumpas han även av dem.
– Vi har i samförstånd med Kevin valt att avsluta vårt samarbete. Kevin kände att den plan för uppbyggnadsprocessen vi gemensamt lagt var för defensiv samtidigt som vi inte såg möjligheter i att utöka speltiden i detta nu, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Kevin Goumas gjorde 44 poäng på 52 allsvenska matcher för Mora för två säsonger sedan.