Linus Videll och Patrick Hersley kom med.Foto: IBL

Idag presenterade KHL en del av alla de spelare som ska delta i KHL:s All Star-match senare under säsongen. Glädjande ur blågul synvinkel var att två svenskar kom med.

Totalt 16 spelare, fyra i vardera lag, presenterades idag på KHL:s hemsida. Både SKA:s back Patrick Hersley och Dynamo Rigas Linus Videll kom med i Division Bobrovs lag.

Linus Videll har haft en strålande säsong och ligger i detta nu trea i den totala poängligan med 27 poäng på 25 matcher. Patrick Hersley skuggar strax bakom på en sjätteplats med 26 poäng.

Leder poängligan gör Jekaterinburgs Nigel Dawes och han kom självfallet med bland de 16 utvalda. Det gjorde även Julaevs dansk Philip Larsen.

De 16 spelarna har tagits ut av fans som har kunnat rösta under två veckors tid.

I andra etappen kommer representanter för media att göra sitt val. De kommer att välja en anfallare, en försvarare och en målvakt i varje lag. Röstning bland journalisterna hålls 15-20 november. Fram till den 30 november väljer KHL Sports Department fyra ytterligare spelare för var och en av lagen, inklusive målvakten.

Dessutom ska fyra spelare från juniorligan MHL tillkomma innan alla lag offentliggörs den 19 december, en månad innan spektaklet går av stapeln.