• Publicerat 15 november, 2018
  • Skrivet av Peter Ekholm
  • 0 Kommentarer
James van RiemsdykFoto: Imgao Sport

Han hann bara spela två matcher innan oturen var framme. Men i natt är James van Riemsdyk tillbaka i Philadelphia Flyers laguppställning. 

I somras återvände van Riemsdyk till klubben som draftade honom som nummer 2 i draften 2007. Förra säsongen gjorde han 36 mål för Toronto Maple Leafs och förväntningarna var höga inför årets säsongsstart. Men redan i den andra omgången gick van Riemsdyk sönder och forwarden har missat de senaste 16 matcherna.

När Flyers i natt, svensk tid, möter New Jersey Devils finns han däremot med i laget igen.

– Först och främst vill jag spela mitt spel och inte spela för svårt. Det är sex veckor sedan jag spelade match så jag kommer behöva anpassa mig och sådant. Jag ser fram emot att komma tillbaka, säger han till NHL.com.

29-årige van Riemsdyk ser ut att få spela i Flyers tredjekedja tillsammans med Jordan Weal och Wayne Simmonds. Matchen börjar 01:00 svensk tid.