• Publicerat 15 november, 2018
  • Skrivet av Peter Ekholm
  • 0 Kommentarer
Viktor Arvidsson.Foto: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports © Bildbyrån

Viktor Arvidsson har brutit  tummen och blir borta från spel i upp till åtta veckor. Det meddelade Nashville Predators på torsdagskvällen, svensk tid. 

NHL-ledande Nashville Predators fick i dag en dyster uppdatering gällade forwarden Viktor Arvidsson. Svensken har varit uppsatt på skadelistan i två omgångar på kort tid och i dag konstaterades det att 25-åringen kommer missa mellan sex och åtta veckor på grund av en bruten tumme.

Arvidsson missade först tre matcher efter mötet med Vegas Golden Knights den 30 oktober. Han var tillbaka och stod för en assist mot Dallas Stars den 10 november, men redan dagen efter sattes han upp på skadelistan igen.

Svensken har stått för 31 och 29 mål de senaste två säsongerna och har fortsatt producera även den här hösten. På 13 matcher har högerskytten stått för åtta mål och varit en stor del i att Nashvilles första kedja med Filip Forsberg och Ryan Johansen varit framgångsrik.

Uppdatering: Senare under kvällen satte Predators också upp backen P.K. Subban på skadelistan.