Stefan Warg i Malmö-tröjan.Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Malmö tog sig som tredje svenska lag ikväll vidare till kvartsfinal av Champions Hockey League. Detta genom att besegra Bern på bortaplan med 0-1.

Malmö hade med sig ett 4-1-resultat från den första matchen och kunde alltså känna sig lugna med att spela på resultatet i dagens retur i Bern. Malmö var det bättre laget i den första perioden, som dock blev mållös.

Mållöst skulle det förbli. Trots att Carl Persson hade friläge och att Malmö i den sista perioden hade en puck som dansade på Berns mållinje så lyckades inget av lagen göra mål på 58 minuter och 18 sekunder.

Då kunde nämligen Stefan Warg göra matchens enda mål sedan Bern plockat ut målvakten i jakten på att komma ikapp.

Malmö tog sig till kvartsfinal i Champions Hockey League med sammanlagt 5-1.