Thomas Johansson.Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN

Igår kom det uppgifter som lät berätta att Djurgårdens förre tekniske sportchef Thomas Johansson var aktuell för tjänsten som General Manager hos Leksand. Nu kommenterar han de uppgifterna.
—  Just nu kan jag inte kommentera något, säger Johansson till Hockeypuls.

Leksand har sedan tidigare meddelat att de söker en General Manager som kan bidra med en röd tråd genom klubben. Igår publicerade sajten Hockeynews uppgifter på att Djurgårdens förre tekniske sportchef Thomas Johansson var den som var mest aktuell för jobbet.

KOMMENTEAR INTE – MEN…

Idag kommenterar Johansson uppgifterna för Hockeypuls och han väljer att inte kommentera så mycket om saken. Men säger ändå:
—  Jag för diskussioner med en klubb, det gör jag. Sedan vilken klubb det lämnar jag okommenterat.

Han berättar också att han är sugen på att jobba med hockey igen.
— Ja, det är jag. Jag saknar att få påverka något, men det har samtidigt varit rätt skönt att få lite distans till arbetet i Djurgården och den process vi gick igenom där. Det har varit en rätt skön tid, men när det är seriespel och brinner till under säsongen känner man att man vill tillbaka.

Om det blir något med klubben han diskuterar med just nu så lär det komma besked relativt snart.
—  Något besked lär komma, om det blir klart, inom en vecka. I slutet av den här veckan kan jag tänka mig.