• Publicerat 29 november, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: IBL/All Over Press

I det 232:a avsnittet av NHL-timmen blir det en närmare titt på den kaotiska situationen i Philadelphia Flyers. Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist analyserar klubbens beslut att sparka general managern Ron Hextall och undrar vad det får för konsekvenser för laget.
– Känns inte det här som om Flyers gör samma misstag som förr i tiden? undrar Hugosson.

Philadelphia Flyers har en spektakulär laguppställning, men resultaten den här säsongen har varit allt annat än spektakulära. Laget är sist i Eastern Conference efter en ojämn säsongsinledning. Därför fick general managern Ron Hextall sparken tidigare i veckan.

I NHL-timmen dissekeras Flyers situation närmare och Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist ställer sig frågan om Hextall varit för tålmodig med sitt lagbygge – och framför allt med coachen Dave Hakstol.

DESSUTOM:

* Arizona Coyotes gav upp hoppet på tidigare stortalangen Dylan Strome och trejdade honom till Chicago Blackhawks. Hur ser den unge centerns NHL-framtid egentligen ut?

* William Nylander-sagan rullar vidare. På lördag måste han vara sajnad för att kunna spela i NHL den här säsongen. Har han någon framtid i Toronto Maple Leafs även om ett kontrakt skrivs under?

* Buffalo Sabres har vunnit tio raka matcher. Är det Rasmus Dahlin-effekten vi ser resultatet av?

* Bloggaren Carolyn Wilke gästar NHL-timmen för att prata om Dallas Stars – och inte minst John Klingbergs enorma betydelse för lagets framgångar.

* Ta chansen att vinna det nya hockeysällskapsspelet You Crash the Game.

* NHL-timmen är på väg att nå målet på 70 000 insamlade kronor till förmån för Cancerfonden under november månad. Lämna ett bidrag här: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/nhl-timmen

* Och missa inte chansen att följa med på NHL-timmens NHL-resor efter nyår. Resan till Anaheim och Las Vegas har lockat närmare 50 personer redan: http://www.hockeysverige.se/ovrigt/nhl-resor-2019/

Detta och mycket mer i det 232:a avsnittet av NHL-timmen – Dino Ciccarelli-avsnittet.

 

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Carolyn WIlke

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes