Albin Lundin.Foto: Jonas Forsberg/Bildbyrån

Tidigare i veckan kom beskedet att Jonatan Berggren blir borta i drygt tre månader. Nu lånar Skellefteå AIK in Albin Lundin från Almtuna för att ersätta den skadade talangen, skriver klubben på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: Mardrömsbeskedet: Stortalangen allvarligt skadad – missar JVM

Jonatan Berggren förväntas missa drygt tre månaders spel på grund av den ryggskada han ådrog sig tidigare under säsongen. Nu väljer Skellefteå AIK att bredda upp forwardssidan genom att låna in forwarden Albin Lundin från Almtuna.
– Vi har nu fått besked att ”Jonte” blir borta från spel ytterligare någon månad. så vi är glada att få in Lundin för att säkra upp på forwardssidan, säger Skellefteås sportchef Mikael Lindgren till klubbens hemsida.

LÅNAS IN UNDER DECEMBER

Lundin har tidigare under säsongen varit utlånad till Djurgården där han spelat 15 matcher och gjort ett mål, ett mål som kom mot just Skellefteå.

Lånet gäller främst under december månad, men det finns en möjlighet till förlängning, skriver Skellefteå på sin hemsida.