Austin Farley.Foto: Mathias Bergeld/Bildbyrån

Serieledande Luleå har två tuffa bataljer framför sig. En seriefinal borta mot Färjestad på torsdag och en hemmamatch mot Djurgården till helgen. Man får däremot klara sig utan sin amerikanske forward Austin Farley som dras med en skada. 

Det ska röra sig om en gammal skada som Farley fått i Luleås match mot Örebro den 22 november. Luleå avvaktar med att berätta vad det är för skada men bekräftar att han kommer att missa veckans matcher.

– Han kommer inte att spela något den här veckan, men förhoppningsvis är han tillbaka efter uppehållet, säger general managern Stefan ”Skuggan” Nilsson till NSD/Kuriren.

25-åringen har under säsongen ingått i Luleås förstakedja tillsammans med Jack Connolly och Petter Emanuelsson. Han har producerat sex poäng på 16 matcher i sin första säsong i SHL.