Eddie Levin.Foto: Tobias Sterner / BILDBYRÅN

Han har spelat 19 matcher i Hockeyallsvenskan under säsongen. Fler lär det bli för Oskarshamns 18-åring Eddie Levin som idag skrev a-lagskontrakt till 2021 med klubben.

Eddie Levin är ursprungligen från Vimmerby, men har spelat i Oskarshamns organisation sedan 2016. Nu står det klart att han stannar minst tre år till.
— Eddie har verkligen tagit flera kliv på kort tid och visat att han har god potential att etablera sig in i A-lagshockeyn med IK Oskarshamn. I grunden är han en offensiv och skridskoskicklig forward men räds heller inte för att jobba hårt, vara jobbig och smälla på oavsett vilket namn som står på motståndarens rygg, säger klubbens sportchef Per Kenttä i ett pressmeddelande från klubben om kontraktsskrivningen.

SPELAT 19 ALLSVENSKA MATCHER

Eddie Levin, som gjort 19 matcher i Hockeyallsvenskan under säsongen är givetvis glad över att nu kunna titulera sig a-lagsspelare även på papperet.
—  Det känns skitkul att klubben och staben tror på mig. Jag fick en bra chans redan i somras med bra träning och känner att det gett resultat. Att jag skulle få vara med såhär pass mycket när serien väl var igång har varit långt över förväntan. Jag är glad och stolt över chansen jag fått här nu och ska göra allt för att ta den.