• Publicerat 12 december, 2018
  • Skrivet av Robin Olausson
  • 0 Kommentarer
Vita HästenFoto: Bildbyrån

Vita Hästen ligger sist i HockeyAllsvenskan och nu börjar en del supportrar öppet visa sitt missnöje med klubben. Igår kväll satt en banderoll uppe utanför klubbens arena som krävde ordförande Yvonne Anglesjö. Detta enligt Norrköpings Tidningar.

När poängen har uteblivit har fansens besvikelse mot Vita Hästen ökat. Med 24 poäng på 27 matcher ligger klubben sist i HockeyAllsvenskan och har nu sju poäng upp ovanför kvalstrecket.

På tisdagskvällen hade en banderoll satts upp utanför Himmelstalundshallen som löd:
”Jippon, sociala spel på isen ser YA inga fel. Avgå Yvonne.”

”SORGLIGT ATT DE INTE FÖRSTÅR ATT DET SKADAR”

Banderollen togs sedan ner och satt inte kvar på onsdagsmorgonen. En bild på banderollen har däremot cirkulerat på sociala medier. Det är oklart vem som ligger bakom detta och Yvonne Anglesjö vill själv inte kommentera händelsen.
– Kan ju inte bemöta något när vi inte har en aning om vem som satt upp banderollen. Sorgligt att de inte förstår att det ytterst skadar Hästen. Vi jobbar på för Hästens bästa, säger hon till nt.se i ett sms.

Louise Carlén är ordförande för klubbens supporterklubb Hästens Fanz. Hon har inte heller någon kunskap om avgångskravet eller avsändaren.
– Jag har sett det på sociala medier. Jag vet inte vem som gjorde det och vi i Hästens Fanz har inte gjort den eller ordnat med något sådant. Inget heller från någon av de andra supportergrupperna i hallen vad jag vet, säger hon till nt.se.