• Publicerat 14 december, 2018
  • Skrivet av Robin Olausson
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån/Michael Erichsen

Rögle har den senaste tiden förlängt med flera av sina mest framträdande spelare. Idag står det klart att även Daniel Zaar förlänger sitt kontrakt och blir kvar i klubben två säsonger till.
– Vi är glada över att få chansen att jobba vidare med Daniel, säger Rögles sportchef Chris Abbott till klubbens hemsida.

Inför säsongen valde Daniel Zaar att vända tillbaka till Rögle, en klubb han spenderade fyra år i som junior och som han inledde sin seniorkarriär i. Det hat gått bra för Zaar och nu förlänger han sitt kontrakt till och med säsongen 2020/21.
– Jag trivs jättebra här, det känns som jag hittat tillbaka till mitt gamla spel. Det känns som att föreningen har något riktigt bra på gång och jag vill vara en del i det, säger Daniel Zaar till Rögles hemsida.

”PRECIS SÅ BRA SOM VI HOPPATS”

Zaar återvände till SHL efter att ha tillbringat två säsonger på andra sidan Atlanten i AHL. Han spelade då i Malmö men valde i somras att skriva på ett ettårskontrakt med Rögle. 24-åringen har producerat 14 (4+10) poäng på sina 23 matcher denna säsongen.
– Det är glädjande att se lokala spelare som Daniel ta sig upp och etablera sig på den här nivån och bli en viktig del i klubbens framgångar. Daniel har gjort ett mycket bra jobb sen han återvände till oss och visat sin kapacitet. Vi är glada över att få chansen att jobba vidare med Daniel de kommande två åren också, säger sportchef Chris Abbott och fortsätter:
– Daniel har varit precis så bra som vi hoppats på. Han är fortfarande i början av sin karriär och har potential att utvecklas ytterligare och bli ännu bättre.

I och med Zaars kontraktsförlängning innebär det att Rögle nu har förlängt kontrakten med de fyra spelare som ligger i toppen av klubbens interna poängliga. De andra tre är Leon Bristedt, Kodie Curran och Ted Brithén. Alla dessa fyra är alltså klara att spela för Rögle i minst två säsonger till.