Karlskrona-publiken får se Sebastian Ottosson igenFoto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN

Tidigare under säsongen lånade Karlskrona in Sebastian Ottosson från Kalmar. Nu är det klart att forwarden ansluter än en gång. 

Karlskrona lånade tidigare under året in forwarden Sebastian Ottosson från Hockeyettan-laget Kalmar för en match. Idag meddelar klubben, via sin hemsida, att Ottoson återvänder för en ny sejour. Detta på grund av kraftigt manfall i truppen.

Ottosson kommer att medverka i matcherna mot Södertälje ikväll och Vita Hästen på måndag.  På tolv matcher i HockeyEttan har forwarden stått för tre mål och fyra assist. Han har tidigare bland annat spelat för Linköpings J20-lag, norska Sparta Sarpsborg och Melbourne Ice i australiska ligan.

Karlskrona ligger på sjätteplats i HockeyAllsvenskan.