• Publicerat 18 december, 2018
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Christoffer Jansson ansluter till Timrå igen. Foto: Bildbyrån

Timrå har kallat hem Christoffer Jansson från Borlänge i Hockeyettan. Den 20-årige centern ska fylla tomrummet efter Jacob Olofsson, som ska spela JVM. 
– Klart jag hoppas på mer, jag är här för att kriga för att vara kvar och visa att jag kan spela här, säger Jansson till Hockeypuls. 

Det har blivit 25 poäng (10+15) på 20 matcher med Borlänge i Hockeyettan. Nu får Christoffer Jansson chansen i SHL när Jacob Olofsson försvinner iväg för spel i JVM.
– Det är kul att vara här. Jag är bara taggad och det har känts bra här på slutet i Borlänge. Jag ska försöka göra så bra jag kan och visa vad jag går för, säger han till Hockeypuls.

20-åringen har redan gjort debut i SHL den här säsongen. I början av november kallades han in till Timrås matcher mot Luleå och HV71.
– Förra gången var det en morgonvärmning och sedan match, det var mycket pang på. Det är klart att det är skillnad nu och det är skönt att få några träningar, säger Jansson till Hockeypuls.

”BÖRJADE KNACKIGT MED BOENDET”

Jansson spelade 10 matcher med Timrå i Hockeyallsvenskan förra säsongen. I Hockeyettan har spelet stämt och han har fått mycket istid.
– Det började lite knackigt med boendet och att komma in i Hockeyettan, men grabbarna tog in mig bra i laget där. Jag har tränat på hårt och bra och coacherna har legat på mig så jag har fått upp styrkan lite också, säger han till Hockeypuls.

Christoffer Jansson kommer att vara kvar i Timrå till 21 december innan vidare besked tas.