• Publicerat 18 december, 2018
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Seth Jones hyllades av Jonathan Marchessault efter matchen. Foto: Bildbyrån

Columbus slog Vegas med 1–0 i en målsnål drabbning. Efter matchen hyllade Vegasforwarden Jonathan Marchessault Columbusbacken Seth Jones.
– Seth Jones är definitivt underskattad. Han är en av ligans bästa backar.

Det dröjde till den tredje perioden innan Columbus kunde sätta dit matchens enda mål genom Nick Foligno. Trots en anstormning av Vegas under slutet av matchen kunde Columbus målvakt Sergei Bobrovsky hålla sin första nolla för säsongen.
– Det blev lite läskigt under den andra delen av tredje perioden. Det var då Bobrosky var utomordentlig. Han gjorde några viktiga räddningar då, medan han knappt behövde jobba de två första perioderna, säger Columbus tränare John Tortorella till NHL.com.

Men den största hyllningen stod Vegasforwarden Jonathan Marchessault för. Han menade att motståndarbacken Seth Jones var en stor anledning till att Columbus lyckades nollade förra årets succélag.
– Seth Jones är definitivt underskattad. Han är en av ligans bästa backar. Han är en otrolig spelare. Han är begåvad både med och utan puck. En kille som honom krymper verkligen tiden och möjligheterna för oss. Han är en stor del av deras seger.

Columbus – Vegas 1–0 (0-0, 0-0, 1-0)

Columbus: Foligno