Robin Lehner.Foto: Matt Kartozian-USA TODAY Sports IBL

När New York Islanders besegrade Arizona på bortaplan med 1-3 var det den svenske målvakten Robin Lehner som spelade huvudrollen. Han stod för 36 räddningar och blev endast överlistad av en annan svensk.

Robin Lehner startade sin 14:e match för New York Islanders inatt och han blev tungan på vågen för sitt lag. Han stod nämligen för 36 räddningar. Men det var Arizona som tog ledningen genom Mario Kempe i mitten av den första perioden.

Islanders, som är formstarka just nu, skulle dock kvittera innan perioden var till ända och i den andra gjorde de ytterligare två mål.

Arizona Coyotes – New York Islanders 1-3 (1-1,0-2,0-1)

Arizona: Mario Kempe
New York Islanders: Joshua Ho-Sang, Brock Nelson, Anthony Beauvillier

SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN HÄR: