• Publicerat 20 december, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

Här kommer en rolig nyhet för alla som gillar NHL-timmen. Den 26 januari anordnas en ny livepodcast. Den här gången på O’Learys Tolv vid Tele 2 Arena i Stockholm. Men inte bara det. Besökarna får även chansen att delta i SM i hockeyquiz.

Podcasten NHL-timmen har kört två väldigt uppskattade livepoddar under 2018. Nu sparkar de i gång 2019 med en ny livepodcast. Den 26 januari kör man live på O’Learys Tolv vid Tele 2 Arena i Stockholm.

Utöver att Linus Hugosson och Uffe Bodin spelar in live kommer deltagarna även att ges chansen att delta i SM  i hockeyquiz. Detta i David Kvicklunds regi. David är mannen bakom det omåttligt populära frågesportsspelet You Crash The Game. Han kommer att sy ihop ett knepigt quiz där ni och era polare får chansen att visa vad era hockeykunskaper egentligen går för.

Datum och tid: 26 januari 13.00-17.00
Klockan 13.00 sätter Linus och Uffe i gång på scenen. Se därför till att vara på plats 12.30 för att inte riskera att missa starten Podden pågår i två timmar med en paus i mitten. 15.30 drar vi i gång med quizet och det väntas pågå i en och en halv timme. Efteråt blir det efterfest i Rockbaren inför First Aid Kits konsert i Globen senare samma kväll.

Redan nu finns det möjlighet att boka bord. Ring 020-10 40 00 eller mejla till mail@olearystolv.se för att säkra era platser på eventet. Ange NHL-timmen när du gör bokningen. Bokning av bord medför matkrav.

Mat:
Under eventet erbjuds deltagarna dagens NHL-special för 199 kronor, valfri burgare och dryck. Vill du lägga till en timmes aktivitet på O’Learys Tolv, till exempel bowling eller minigolf, kostar matpaketet 249 kronor (gäller ej simulatorer och i mån av plats).

Försäljning:
Deltagarna kommer att erbjudas möjligheten att köpa spelet You Crash The Game av David Kvicklund på plats.

Boende:
Vill du sova över? NHL-timmens gäster har tio procents rabatt på rum på Bo Hotell som ligger i Tolvan. Ange att ni vill ha rum när du bokar bord så får ni ta del av erbjudandet.

Varmt välkomna till en späckad dag i hockeyns tecken!

För mer information kontakta NHL-timmen på info@nhltimmen.se.