• Publicerat 21 december, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Kevin GoumasFoto: Bildbyrån

Kevin Goumas fortsätter leta efter stabilitet i hockeylivet. Nu är han klar för en fjärde klubb under säsongen.

Kevin Goumas höst har varit strulig. Han fick inget nytt kontrakt av sin tin tidigare klubb Mora efter en misslyckad provspelsperiod. Han sades sedan vara klar för Södertälje men hamnade i Björklöven, och fick sparken därifrån efter blott åtta matcher. Ny klubbadress blev Villacher SV i Österrike, men efter nio matcher där bröts även det kontraktet.

Nu är den tidigare Morahjälten klar för ännu en klubb. Han flyttar hem till USA och fortsätter säsongen i Reading Royals i ECHL. Det är samma klubb som han representerade innan han hamnade i Mora och gjorde stor succé säsingen 15/16. Då blev Goumas, som bekant, en av de stora hjältarna när Mora gick upp i SHL.

I Readinh Royals har 27-åringen tidigare gjrot 17 poäng på 16 matcher.