Filip Forsberg.Foto: Bildbyrån

Filip Forsberg har inte kommit till spel sedan överkroppsskadan han ådrog sig i slutet av november. Nu ser den svenske VM-guldforwarden ut att vara redo för en comeback, enligt Sportsnets Chris Johnston.

LÄS MER: Filip Forsbergs personliga utveckling: ”Ska vara ledande”

En och en börjar Nashvilles skadade stjärnor så sakta komma tillbaka till spel. Häromveckan var P.K. Subban och Viktor Arvidsson tillbaka på isen efter skadeuppehåll och nu ser nästa stjärna ut att vara redo för spel igen.

FINNS TILLGÄNGLIG FÖR SPEL

Enligt Sportnets Chris Johnston ska Filip Forsberg ha återhämtat sig från sin överkroppsskada som han ådrog sig i slutet av november. Svensken deltog på lagets morgonträning och ska således finnas tillgänglig för spel i nattens match mot Toronto.

Forsberg stod för 22 poäng (14+8) på 26 matcher innan överkroppsskadan tvingade honom till över en månads vila. Den 24-årige forwarden har missat Nashvilles 17 senaste matcher på grund av skadan.