Oscar Fröberg lånas in i ytterligare en vecka i Eero Kilpeläinens frånvaro.Foto: Bildbyrån

Örebro fortsätter att med ljus och lykta leta efter en ersättare till skadade målvakten Eero Kilpeläinen. Almtunamålvakten Oscar Fröberg lånades in till helgens match mot Malmö. Nu står det klart att 22-åringen stannar ytterligare en vecka i Örebro, enligt Hockeypuls.

LÄS MER: Örebromålvakten tvingas till operation – lånar in målvakt från Hockeyallsvenskan

Det var under förra veckan som Örebro släppte nyheten om att lagets finska målvakt Eero Kilpeläinen ådragit sig en underkroppsskada. Skadan var så pass allvarlig att den krävde operation och nu är 33-åringen indisponibel från spel under hela januari, till att börja med.

BLIR KVAR I EN VECKA

För att täcka upp bakom Stefan Stéen valde klubben att låna in Oscar Fröberg från Almtuna till lördagens bortamatch mot Malmö. Efter Malmömatchen var det oklart hur Örebro skulle lösa målvaktsfrågan, men nu skriver Hockeypuls att den 22-årige burväktaren för tillfället stannar i SHL-klubben.
– Han blir kvar här hos oss den här veckan, säger Örebrotränaren Niklas Eriksson till sajten.

Örebro spelar två matcher under den kommande veckan. På torsdag ställs man mot Luleå på bortaplan, innan lagen möts för ett returmöte i Örebro på lördagen.