Måns HanssonFoto: Bildbyrån

Det blev bara tre matcher i Oskarshamn den här säsongen. Nu bryter Måns Hansson med klubben.
– Måns vill söka sig vidare efter nya utmaningar och det är ingenting vi vill stå ivägen för, säger sportchef Per Kenttä.

Måns Hansson slog sig inte in i Oskarshamn den här säsongen. Han gjorde bara tre matcher och lånades sen ut till Kristianstad i division 1. Nu bryts avtalet mellan Hansson och Oskarshamn, och därmed också låneavtalet med KIK. Det meddelar Oskarshamn på sin hemsida.

Någon ny klubb är inte offentliggjord.
– Vi har kommit överens om den här lösningen och känner att det är den bästa lösningen. Måns vill söka sig vidare efter nya utmaningar och det är ingenting vi vill stå ivägen för. Vi har också fått upp både Christian Lindberg och Jaeden Martin från juniorsidan och känner oss trygga med den backsidan vi besitter i dagsläget, säger sportchef Per Kenttä.