Isac LundeströmFoto: Bidbyrån

Isac Lundeström hamnade i kläm mellan Anaheim och Luleå. Men snart är han klar för spel. Enligt agenten Martin Nilsson är situationen med Ducks snart löst.
– Allt ska lösa sig under dagen, säger han till hockeysverige.se.

Isac Lundeström har under veckan varit hemma i Luleå. Men han har inte fått träna med laget och enligt sportchefen Stefan ”Skuggan” Nilsson kommer han inte spela i kvällens match mot Örebro heller. Anledningen är att de inte fått tag på Anaheim, och att NHL-klubben inte skickat över transferkortet och låneavtalet.
– Men de har tydligen skrivit till Isac att de vill att han står över den här matchen också. Vi har däremot inte fått någon information från dem. Vi får helt enkelt inte tag på dem, sade sportchef ”Skuggan” Nilsson till NSD.

Men agenten Martin Nilsson är säker på att Isac Lundeström snart är i spel igen. Situationen med Anaheim är på väg att få en upplösning,
– Allt ska lösa sig under dagen. Det är papprena som tagit tid, bara, säger Nilsson till hockeysverige.se.

Med andra ord finns hoppet om att JVM-spelaren kan göra sin säsongsdebut för Luleå i lördagens match mot Örebro. Isac Lundeström har den här säsongen gjort två passningspoäng på 15 matcher för Anaheim i NHL och sex assists på tolv matcher med San Diego i AHL. Han noterade 1+3 på fem matcher under den nyss avslutade JVM-turneringen i Vancouver.