Melker Karlsson klev fram.Foto: Perry Nelson-USA TODAY Sports IBL

Erik Karlssons hysteriska poängsvit med poäng 14 matcher i rad fick inatt ett slut när San José besegrade Vegas på bortaplan med 2-3. Men en Karlsson klev fram – Melker satte nämligen den viktiga kvitteringen en bit in i den tredje perioden.

Erik Karlsson hade poäng 14 matcher i rad. Men inatt bröts den sviten. Trots tre mål från Sharks sida så fanns inte världsbacken från Lannaskede med i poängprotokollet.

Men en Karlsson skulle sätta avtryck. Melker Karlsson kvitterade nämligen Vegas 2-1-ledning 7:24 in i den tredje perioden. Det var hans sjunde mål för säsongen och det första för i år. Senast 28-åringen från Lycksele nätade var den 29 december när han blev två målsskytt mot Edmonton.

Vegas Golden Knights – San José Sharks 2-3 (1-0, 0-1, 1-2)

Vegas: Tomas Nosek, Jon Merrill
San José: Tomas Hertl, Melker Karlsson, Joonas Donskoi