Björklöven ska lyfta i tabellen med hjälp av nya värvningar.Foto: Bildbyrån

Björklöven är inne i en negativ trend just nu. Laget har bara en seger på sex matcher och sjunker i tabellen. Lösningen ska bli att förstärka klubben med nya värvningar.

Det går tungt för Björklöven just nu. Den senaste trepoängaren kom innan jul och därefter har man endast en övertidsseger på sex matcher. Laget börjar tappa fäste i tabellen och glider neråt. Man har just nu bara tre poäng ner till negativt kval.

Björklövens VD tar då till orda på klubbens hemsida för att säga att man jagar förstärkningar till klubben.
– Jag förstår att det kan verka som att vi bara sitter stilla i båten men det är egentligen precis tvärtom. Jag vill därför vara tydlig med att vår avsikt är att förstärka spelartruppen och spetsa laget men vi har inte gjort klart med något ännu, säger VD Anders Blomberg.

”FINNS ETT ANTAL KROKAR UTE”

Det vimlar däremot inte av spelare på marknaden just nu och ”Löven” har inte lyckats knyta åt sig någon förstärkning än.
– Vi har haft flera seriösa förslag ute senaste veckorna, vissa har tackat nej direkt, andra har av olika anledningar gått till andra klubbar och några har vi inte varit i närheten rent ekonomiskt. Det finns fortfarande ett antal krokar ute med konkreta förslag men det är tyvärr omöjligt att spekulera i hur nära vi är att gå i mål.

Björklöven har två tuffa uppgifter framför sig där man ska försöka ta sig ut ur svackan. På onsdag väntar formstarka Södertälje och därefter ett möte med serieledande Oskarshamn.