Nashville föll trots Viktor Arvidssons förlängda poängsvit.Foto: IBL Bildbyrå

Viktor Arvidsson är fortsatt glödhet för sitt Nashville Predators. I natt stod svensken för sin åttonde poäng på de fem senaste matcherna när Predators föll med klara 1–5 hemma mot Winnipeg.

Viktor Arvidsson har visat god form sedan han kom tillbaka från sin tumskada i slutet av december. Sedan återkomsten har den 25-årige forwarden stått för tolv poäng (10+2) på tolv matcher. I nattens hemmamatch mot Winnipeg fanns svensken återigen med i protokollet.

I mitten av den andra perioden kunde Arvidsson raka in 1–2-pucken bakom Connor Hellebuyck och således förlänga sin poängsvit till fem matcher. Under dessa fem matcher har Kusmarksonen producerat sju poäng (6+1).

FJÄRDE RAKA SEGERN FÖR JETS

Arvidssons mål hjälpte dock föga för Nashville, som förlorade nattens match med 1–5. Connor Hellebuyck stod för en stormatch mellan stolparna för Winnipeg och räddade 37 av 38 Nashville-skott medan Brendan Lemieux stod för två mål för gästerna.

För Jets var segern lagets fjärde raka, medan Nashville nu endast vunnit en av sina fyra senaste matcher.
– Jag tycker faktiskt att den första perioden var bra, då var det fram och tillbaka. Efter det så fick vi det inte riktigt att fungera. De var det bättre laget i de två andra perioderna, säger Nashvilles lagkapten Roman Josi till nhl.com.

 

Nashville Predators – Winnipeg Jets 1–5 (0–1, 1–2, 0–2)
Nashville: Viktor Arvidsson (18)
Winnipeg: Brendan Lemieux 2 (5), Mason Appleton (2), Bryan Little (11), Brandon Tanev (11)