• Publicerat 20 januari, 2019
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Taylor Hall.Foto: Bildbyrån/Joel Marklund

För andra säsongen i rad tvingas Taylor Hall tacka nej till NHL:s All-Star Game på grund av skada. Han ersätts nu av sin kedjekamrat Kyle Palmieri.
– Jag skulle lätt byta det mot att ha Taylor i laguppställningen, säger Palmieri till nhl.com.

Taylor Hall röstades fram som förra säsongens mest värdefulla spelare och fick ta emot Hart Trophy i samband med NHL Awards i Las Vegas i juni i fjol. Men någon All-Star-match spelade han inte under den framgångsrika säsongen.

Det kommer 27-åringen inte att göra i år heller. Nu har nämligen beskedet kommit att han för andra säsongen i rad tvingas tacka nej till All-Star-festligheterna på grund av skada.

I fjol var det en handskada som stoppade honom. Nu har han en underkroppsskada som gjort att han inte kunnat spela sedan innan jul. I går kväll missade han sin 13:e raka match på grund den.

ERSÄTTS AV KEDJEKAMRAT

Den som ersätter Hall i All-Star-helgen i San José nästa vecka blir hans radarpartner i New Jersey Devils, Kyle Palmieri.
– Det är en rätt häftig ära. Det är första gången jag får göra det här så jag ser självklart fram emot det. Jag skulle lätt byta det mot att ha Taylor i laguppställningen, men det är en häftig möjlighet, säger Palmieri till nhl.com.

Palmieri, som fyller 28 år i månadsskiftet, är på väg mot sin bästa NHL-säsong i karriären. På 48 matcher har han skjutit 22 mål och svarat för 38 poäng.