P.K Subban reagerar efter närkampen med Pierre-Edouard Bellemare.Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Efter nattens möte mellan Vegas och Nashville gick P.K Subban ut och anklagade den förre Skellefteå- och Leksandsforwarden Pierre-Edouard Bellemare för att ha bitit honom i fingret. Bellemare slår dock ifrån sig.
— Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, säger Bellemare till ESPN.

Der var i en situation framför Nashvilles målvakt Juuse Saros som incidenten ska ha inträffat. P.K Subban berättar att han tog ett tag runt Pierre-Edouard Bellemares huvud för att få bort honom från målvakten.
— Han bet mig, så är det, berättar Subban för ESPN och fortsätter:
— Jag förstår inte hur jag kunde få fyra minuter där. De (domarna) försökte be om ursäkt efteråt. Mitt finger blöder.

VILLE INTE TA BORT FOKUSET

Subban, som fick sina utvisningsminuter för roughing och osportsligt uppträdande, utvecklar varför han inte gjorde domarna mer uppmärksamma på incidenten när den skedde.
— Jag ville inte ta bort fokuset för laget. Vi vann matchen och jag glömde bort det efter det.

Pierre-Edouard Bellemare menar att Subban stoppade sin hand i närheten av fransmannens mun och petade undan tandskyddet.
— Tydligen kände han tänder och spelar vidare på det.