Jesper Jensen.Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Jesper Jensen gjorde igår sin andra match för Skellefteå. Men nu riskerar han att stängas av efter en armbågstackling på Rögles Daniel Zaar.

Det var mot slutet av matchen mellan Skellefteå och Rögle som Jesper Jensen delade ut en armbåge i huvudet på Rögles Daniel Zaar. En händelse som blev mycket uppmärksammad i sociala medier. Bland ifrågasatte C Mores expert Sanny Lindström handlingen på Twitter.
— Väldigt fult och känns fan avsiktligt, skriver han bland annat.

Jesper Jensen kom till Skellefteå från Brynäs den 23 januari och gjorde sin andra match för Västerbotten-klubben igår. Den danske landslagsmannen fick matchstraff för händelsen och anmäldes senare till disciplinnämnden som ska behandla ärendet under dagen.

Även Örebros back Kristian Näkyvä riskerar avstängning. Detta efter att i gårdagens match mot Frölunda ha sparkat Simon Hjalmarsson mellan benen.