Carl Gunnarsson och Oskar Sundqvist nätade.Foto: IBL

St.Louis befinner sig i en fin form för stunden. Det kan man knappast beskylla Columbus för och därför var det knappast en skräll att Blues kunde segra med 2-4. Carl Gunnarsson och Oskar Sundqvist målskyttar för St.Louis.

Columbus kom till match med fyra raka förluster i ryggsäcken. Tvärtemot var det för motståndarna St.Louis som hade vunnit fem av sina åtta senaste matcher. Det började också väldigt bra för det formstarka laget som var i ledningen med 0-2 efter den första perioden. Ett av målen inprickat av den svenske backen Carl Gunnarsson som därmed gjorde sitt tredje mål för säsongen.

Vid ställningen 2-3 i slutet av den tredje perioden fick matchen sin andre svenske målskytt när Oskar Sundqvist kunde skicka in pucken i öppen kasse sedan Blue Jackets spelat med sex man i jakt på kvittering.

Columbus Blue Jackets – St.Louis Blues 2-4 (0-1,0-1,2-2)

Columbus: Oliver Björkstrand, Pierre-Luc Dubois
St.Louis: Ryan O´Reilly, Carl Gunnarsson, Vladimir Tarasenko, Oskar Sundqvist

SE HÖJDPUNKERNA FRÅN MATCHEN HÄR: