Niki Petti fick lämna gårdagens match. Nu riskerar kanadensaren avstängning.Foto: Jeanette Dahlström / BILDBYRÅN

Det var i början av den tredje perioden i gårdagens möte mellan Färjestad och Mora som bortalagets Niki Petti delade ut en crosschecking på Axel Ottosson. Nu har Mora-spelaren anmälts till disciplinnämnden.

Det var i samband med ett nedsläpp i den tredje perioden i gårdagens möte mellan Färjestad och Mora som det uppstod ett gruff mellan Niki Petti och Axel Ottosson. När Ottosson avlägsnade sig från situationen kom Petti efter och delade ut en crosschecking mot huvud och hals på Färjestads-spelaren.

Petti fick matchstraff direkt, men nu riskerar kanadensaren alltså mer än så.

Även Linköpings Nick Sörensen har anmälts till disciplinnämnden då han sparkade undan fötterna på Skellefteås Patrik Norén under gårdagen.