Det blev ingen match i Soft Center Arena under söndagen.Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN

En smått bisarr händelse inträffade idag när Visby/Roma skulle till Blekinge för att möta Kallinge/Ronneby i Allettan. Utrustningen blev kvar på Arlanda och matchen fick ställas in.

Hemmalaget och publiken var redo för match. Men det var inte gästande Visby/Roma. Till att börja med handlade det om en flygförsening på grund av snöstormen. Men tillslut kom det att handla om något helt annat.
— De frågade om all utrustning var med på det nya planet och fick ett ja. Men när de klev av var det bara fyra vanliga väskor som kom och inga trunkar, berättar Kallinge7Ronnebys assisterande tränare Joakim Andersson för Blekingesport angående Visby/Romas situation.

TAJT MED NYTT DATUM

Tillslut ställdes matchen in. Men det kan bli tajt att hitta en ny speldag beroende på det komprimerade spelschemat. Enligt Kallinge/Ronnebys tränare Charles Franzén ska tävlingskommittén komma med besked imorgon.
— Men jag begriper inte när de ska kunna klämma in den här matchen med tanke på hur tajt schemat är, säger han.

Enligt stats.swehockey.se under söndagskvällen så skulle matchen börja klockan tolv inatt. Men så kommer inte bli fallet berättar man från Kallinge/Ronneby-håll när hockeysverige.se ringer och frågar.

 

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!