• Publicerat 4 februari, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Conny Strömberg uppges vara klar för ny klubb.Foto: Bildbyrån

Conny Strömberg är klar för en ny klubb. Enligt uppgifter till MrMadhawk är det Hudiksvalls HC i Hockeyettan som blir nästa stopp. Det blir i så fall Strömbergs 24:e klubbadress i karriären.

Conny Strömberg har spelat för två klubbar i Hockeyettan under säsongen. Först i Arboga och senast i Örnsköldsvik. Totalt har han stått för 40 poäng på 25 matcher. Nu verkar det som att forwarden har hittat en ny klubb i Hockeyettan – Hudiksvalls HC.

Fyrtiotreåringen har en diger meritlista. Totalt har han spelat i 23 olika klubbar under sina karriär. Hudiksvalls HC blir den 24:e. Enligt MrMadhawk kommer Strömberg att få en tongivande roll i sitt nya lag som för närvarande ligger på tredje plats i Hockeyettan Norra. Laget har samlat ihop 25 poäng på 14 matcher vilket i skrivande stund innebär en kvalplats. Främst jagas man i tabellen av Väsby och Kalix.

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!