• Publicerat 11 februari, 2019
  • Skrivet av Peter Ekholm
  • 0 Kommentarer
Nyman och Håkansson förlänger. Foto: Bildbyrån

Djurgården hade redan huvudtränare Robert Ohlsson på kontrakt till och med 2021. Nu står det klart att Mikael Håkansson och Stefan Nyman stannar lika länge i klubben. Det meddelade Djurgården på sin hemsida under måndagen.

Nyman kom till Djurgården redan 2013 och Håkansson anslöt två år senare. Duon har varit assisterande tränare till Ohlsson de senaste åren och kommer nu att fortsätta sina jobb i ytterligare två år.
– Vi gillar att jobba med kontinuitet och i en värld där det är svårt att få kontinuitet i spelartruppen så vill vi ha den i ledargruppen och det sätt som vi bedriver vår verksamhet, säger sportchefen Joakim Eriksson till Djurgårdens hemsida.

Ohlsson, Håkansson och Nyman har fört Djurgården till en fjärdeplats i SHL inför omstarten under tisdagen.
– Musse och Nyman utvecklas hela tiden som individer, personer, ledare och som tränare. Därigenom så hjälper de vår utveckling av det sätt som vi vill leda våra spelare men också det sätt vi vill utveckla vår spelvision och spelarnas individuella utveckling, säger Eriksson.